Information som gäller för Fridegårdsgymnasiet

Fridegårdsgymnasiet ställer om och går över till distansundervisning från och med 18 mars.

Distansundervisningen kommer att ske enligt ordinarie schema och kurserna fortsätter. Undervisande lärare checkar in elever och följer upp att de följer undervisningen.

Skolan stänger inte - undervisningen fortsätter på distans

Elever tar med material och datorer hem

Samtliga elever tar med sig sina böcker och datorer hem den 17 mars. Friska elever kan återvända till skolan för att hämta sina lärverktyg eller skicka en frisk person att hämta verktyg och material efter kontakt med mentor. Elevkoden till Fridegårdsgymnasiet kommer att fungera till och med fredagen den 20 mars. Från och med måndagen den 23 mars så måste elever som behöver hämta material eller dator i skolan först kontakta sin mentor.

Elverna får mer information från skolan

Elever kommer att få information löpande via Sharepoint/Fridegårdsgymnasiet (skolans interna informationskanal) samt kommunicerar med mentorer och undervisande lärare.

Detta gäller för gymnasiesärskolan

Elever på de individuella programmen kommer att undervisas som vanligt eftersom dessa elever inte kan undervisas på distans. Elever på de nationella programmen, med något undantag, ska undervisas på distans. LSS-verksamheten bedrivs som vanligt för alla de elever som omfattas av LSS-beslut.

Vi arbetar tillsammans och tillsammans kommer vi att klara detta.

– Du som är förälder eller vårdnadshavare har en viktig roll i att stödja din ungdom i de nya förutsättningarna med distansundervisning och med att understryka att deras gymnasieutbildning pågår nu! Inte sen.
Skolledningen arbetar vidare med att säkerställa elevernas undervisning som har hög prioritet. Vi arbetar tillsammans och tillsammans kommmer vi att klara detta, hälsar skolledningen.

Mer information och nyheter från skolan hittar du på skolans webbplats Fridegårdsgymnasiet.se

Nyhetspublicering från Fridegårdsgymnasiet

Till Informationssidan om coronaviruset på Håbo.se