Välkommen till Öppna förskolan Ekorren!

Öppna förskolan är en mötesplats för vuxna och barn. Vi leker, sjunger och skapar tillsammans. Verksamheten är avgiftsfri, ingen föranmälan behövs och man väljer själv när och hur ofta man vill delta.Vi håller till i lokaler på Slottsbackens förskola.

En ekorre

Kaffe och te finns att köpa till självkostnadspris. I övrigt får du ta med det som passar dig och ditt barn.

Välkomna!

Adress: Slottsskogsleden 17. Skokloster
Telefonnummer: 0171-46 84 76

Följ oss gärna på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för aktuell information.

Vi som arbetar på Ekorren heter Lotta & Ingela

​Sidansvarig: Öppna förskolan Ekorren