Västerängsskolan

Västerängsskolan Idrottsvägen 5 746 80 Bålsta

maplink

Välkommen till Västerängsskolan!

Västerängsskolan är en f-9 skola som ligger centralt i Bålsta. Skolan är omgiven av skog och fina friluftsområden med gott om plats för lek och utomhusaktiviteter. Vi har gångavstånd till både pendeltåg, simhall och ishall.

Västerängsskolan omfattar elever från förskoleklass till och med skolår 9 samt fritidsverksamhet. Vi har två klasser per årskurs från förskoleklassen till åk 9. Hos oss finns även en kommungemensam språkklass med elever från årskurs 1-9.

I hjärtat av skolan finner vi torget med tillhörande café. Vi har också ett eget bemannat bibliotek samt en egen idrottshall. Det finns även skolhälsovårdspersonal på plats alla dagar i veckan. Elever på skolan har iPad 1:1 från åk 3.

Västerängsskolan är en mobilfri skola!

Följ oss gärna på Instagram för att se mer av vår verksamhet.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Sök på Västerängsskolan. #vasterangsskolan

Till nyhetsarkivet