Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Terminsavslutning och studentavslutning 2020

Fridegårdsgymnasiets studentavslutning äger rum fredagen den 5 juni. Övriga elever har sin avslutning tisdagen den 9 juni. Avslutningarna ser annorlunda ut i år på grund av situationen med Coronavirus.

Uppdaterad 2020-05-28

Avslutningarna ser annorlunda ut i år

För att inte bidra till smittspridning av Coronavirus så gick gymnasiet över till distansundervisning 18 mars. Verksamheten följer myndigheternas riktlinjer som bland annat innebär att begränsa folksamlingar och sammankomster med elever och personal. Det gäller också våra avslutningar.
Med reservation för ändringar.

• Studentavslutning - 5 juni på förmiddagen
    Skolan genomför studentavslutningar i mindre grupper, uppdelade på program och klass. Ceremonierna genomförs i skolan och planeras för att kunna hålla avstånd och inte skapa trängsel. Avslutningarna är slutna arrangemang som endast är för studenterna. Elever som inte tar studenten är lediga den här dagen (förutom IM som studerar enligt ordinare schema). Studenterna hittar inbjudan och tider via intranätet SharePoint/elevsidan.

• Terminsavslutning för IMs avgångselever - 9 juni på förmiddagen
    Skolan genomför en avslutning i mindre grupp i skolan. Eleverna hittar inbjudan, information om avslutningen och tider via intranätet SharePoint/elevsidan.

• Digital terminsavslutning för övriga elever som inte tar studenten - 9 juni på förmiddagen
    Eleverna hittar inbjudan till digital avslutning och tider på via intranätet SharePoint/elevsidan. Länken där eleverna kopplar upp sig publiceras på intranätet SharePoint/elevsidan, den 8 juni.

Information från skolan

Du som elev hittar övergripande information från skolan på SharePoint/Fridegårdsgymnasiet, som är skolans intranät.
Håll utkik där.

Gällande skolarbetet så får du som elev löpande information från din mentor och undervisande lärare. Har du behov av stöd så är du alltid välkommen att kontakta elevhälsan.

Vårdnadshavare hittar information och nyheter från skolan på fridegårdsgymnasiet.se.

2020-06-02