Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Office 365 på Fridegårdsgymnasiet

Länk till inloggningssida för Office 365

Klicka på bilden för att komma till inloggningssidan i Office 365

Fridegårdsgymnasiet använder Office 365 som digital plattform för skolarbetet och som informationskanal. I Office 365 finns flera olika digitala hjälpmedel och funktioner. Här finns exempelvis One Note och Teams (som används vid skolarbete) och SharePoint (skolans intranät och primära informationskanal).

OneNote - lärplattform

Används som lärplattform. Här hittar du som elev undervisningsmaterial, uppgifter och annat som har med din skolundervisning att göra. Via OneDrive kan du säkert spara alla dina skolarbeten.

SharePoint - skolans intranät

På SharePoint/elevernas sida informerar skolledningen och lärare om olika saker som händer i skolan. Som elev är det viktigt att du går in och läser på intranätet, helst en gång om dagen för att hålla dig uppdaterad.

Personlig e-postadress

Som elev får du en personlig e-postadress av skolan som du kan använda i samband med ditt skolarbete och andra saker som rör skolan.

Logga in i Office 365

För att logga in på Office 365 behöver du ett @edu.habo.se-konto. Det får du av skolan när du börjar på gymnasiet.

2020-06-10