Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta oss

 Lyssna

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon:

0171-525 00

Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Nyhetsarkiv Fridegårdsgymnasiet

Senaste nyheterna


 • Anna blir hyllad av sina elever - nominerad till Årets lärare
  Hade du en riktigt bra lärare när du gick i skolan? Någon som såg dig och fyllde dig med motivation och kunskap? Eleverna på Fridegårdsgymnasiet uppskattar sin lärare Anna Nilsson Mihalakis så mycket att de nominerar henne till Lärargalans utmärkelse Årets lärare 2021.

  Läs mer

 • Vill du bli rådgivare till ett UF-företag?
  Som rådgivare gör du en viktig insatsDu kommer känna att du gör skillnad när du sprider din kunskap till ungdomarna. Det är både lärorikt och roligt. Dina berättelser och ditt stöd kommer att ge dem insikt och trygghet.
  Kanske just DU inspirerar och lägger grunden för framtidens företagare. Vill du bli rådgivare? Hör av dig!Sänd ett mail till: ekonomiprogrammet@edu.habo.se
  Du blir sedan kontaktad av oss och får mer information.
  Vem kan bli rådgivare?Har du arbetslivserfarenhet från ett yrkesliv så kan du bli rådgivare. Du behöver ingen expertkompetens inom just företagande eller komma från ett stort företag.Vad innebär det?Huvudansvaret för UF-företaget är det eleverna själva som har, men tillsammans med dig har de bättre förutsättningar att lyckas. Det behöver inte ta så mycket tid. Det är eleverna som skall arbeta, inte rådgivaren. Det kan exempelvis innebära att:
  • vara tillgänglig och svara på frågor
  • ge rådgivning och tips
  • förmedla kunskap inom ditt område
  • förklara kring olika roller i ett företag
  • förmedla kontakter
  • följa UF-företagets ekonomiska utveckling
  • vara delaktig i UF-företagets utvärdering
  • stödja UF-företaget inför mässor och tävlingar
  UF-säsongen har precis börjat! och över 1000 elever i Uppsala Län ska starta ett UF-företag i skolan. Här kan du läsa mer om konceptet Ung Företagsamhet. Länk till annan webbplats.
  Läs mer

 • Välkommen på föräldramöte för åk. 1
  Den 15 september kl. 18.00 är du som vårdnadshavare för en elev i årskurs 1 välkommen på föräldramöte. Programmen bestämmer hur de önskar att genomföra föräldramöten. De kommer att kontakta dig som vårdnadshavare inför 15 september för att ge dig mer information.
  Läs mer

 • Vi vill erbjuda en trygg, säker och drogfri arbetsmiljö
  I Håbo kommun ska arbetsmiljön och arbetstiden vara fri från droger. Skolan är en arbetsplats med samma krav och skyldigheter som andra arbetsplatser. På Fridegårdsgymnasiet görs ett ordentligt omtag kring handlingsplanen och arbetet mot droger.
  Läs mer

 • Tobias är nominerad till lärarpriset Guldäpplet!
  Tobias Eriksson som är IKT-pedagog och lärare på Fridegårdsgymnasiet är nominerad till Guldäpplet. Guldäpplet är ett pris som lyfter fram lärare som är drivande och utvecklar skolor med hjälp av it. Under sina tjugo år har det vuxit till ett professionspris, med lärarfacken som partners och jurymedlemmar.
  Läs mer

 • Närundervisning på gymnasiet i höst
  Regeringen beslutade i somras att gymnasiet ska bedriva närundervisning i skolan från höstterminens start. Vi följer riktlinjerna och gör anpassningar i skolan.
  Läs mer

 • Skolstart hösten 2021 - tid och plats
  Den 18 augusti är det skolstart och dags att ställa väckarklockan. Här kan du se vilka tider och platser som gäller. Vi ses!
  Läs mer

Du har möjlighet att välja vilken månad du vill läsa nyheter för.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster