Information om reservantagning

Från och med den 19 augusti är du välkommen att kontakta Fridegårdsgymnasiet om reservantagningen.

Fram till den 19 augusti är det Gymnasieantagningen i storsthlm som har hand om antagningen till gymnasiet. Om du har frågor om din ansökan eller vill göra en ny ansökan till Fridegårdsgymnasiet så kontaktar du kansliet på Gymnasieantagningen direkt.

Gymnasieantagningens webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer.

Så här går antagning från reservlistan till

Den 19 augusti tar Fridegårdsgymnasiet över reservlistan från Gymnasieantagningen Stockholms län.

Har du tidigare sökt till Fridegårdsgymnasiet men inte fått plats (står som reserv) så finns du fortfarande kvar på reservlistan när skolan själv sköter reservantagningen.

Om det blir en ledig plats på gymnasiet så ringer vi den elev som står först på listan (de telefonnummer som finns på reservlistan). Samma kontaktuppgifter som eleven har registrerat på www.gyantagningen.se.länk till annan webbplats

Om skolan inte lyckas nå den elev som står på tur, kontaktar vi den som står näst på tur. Vi försöker nå eleven två gånger per telefon innan vi ringer nästa elev på tur.

Nya ansökningar från och med 19 augusti

Om du inte tidigare gjort en ansökan till Fridegårdsgymnasiet ska en ansökningsblankett fyllas i. På den här webbsidan:
ansökningsblanketter gymnasieutbildning under rubriken gymnasieutbildning hittar du ansökningsblanketter.

Ansökan ska skrivas ut, signeras och skickas till Fridegårdsgymnasiet.
Bifoga dina betyg eller studieintyg från din senaste skola.

Fridegårdsgymnasiet
Ansökan/reservantagning
SYV

Ansökningarna datumstämplas och behandlas varefter de kommer in. Reservantagningen avslutas den 3 september.

2019-08-15