Vi måste hjälpas åt att motivera och stödja ungdomarna

Fridegårdsgymnasiets lärare arbetar just nu fokuserat med digital undervisning och eleverna är igång med sitt digitala skolarbete. Trots omständigheterna så har det så här långt fungerat bra att ställa om arbetet. Skolledningen uppmanar nu föräldrar och vårdnadshavare att hjälpa till i arbetet med att stödja ungdomarna.

På bara några dagar har Fridegårdsgymnasiets lärare ställt om stora delar av sitt arbete till digital undervisning och eleverna jobbar på med sina skolarbeten hemifrån. Skolans personal fortsätter att anpassa verksamheten efter den rådande situationen och med att säkerställa elevernas undervisning.

Skolledningen hälsar att det trots omständigheterna så här långt har fungerat bra att ställa om till digital undervisning och har en viktig uppmaning till föräldrar och vårdnadshavare. Rektor och verksamhetschef Catharina Wakim säger:
– Du som är förälder och vårdnadshavare har en viktig roll i att stödja din ungdom och påminna om att gymnasieutbildningen pågår nu! Inte sen. Det är jätteviktigt att din ungdom fortsätter att studera hemma. Vi måste hjälpas åt och vi hoppas att vi fortsatt har vårdnadshavare och föräldrar med oss!

Här kan du läsa nyheten Fridegårdsgymnasiet övergår till distansundervisning från och med 18 mars

2020-03-23