Information om reservantagning hösten 2020

Fram till den 14 augusti är det Gymnasieantagningen i Storsthlm som har hand om all antagning till Fridegårdsgymnasiet. På eftermiddagen den 14 augusti tar Fridegårdsgymnasiet över aktuell reservlista från Gymnasieantagningen i Storsthlm. Reservantagningen avslutas den 4 september.

Om du har frågor om din ansökan - kontakta Gymnasieantagningen

Om du har frågor om din ansökan, vill göra en ny ansökan eller göra en sen ansökan till Fridegårdsgymnasiet så kontaktar du kansliet på Gymnasieantagningen direkt via http://www.gyantagningen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Övriga kontaktuppgifter till Gymnasieantagningen kan du som söker se via din inloggningssida som öppnar den 8 juli. Där kan du också se och ska svara på ditt antagningsbesked.

Reservantagning till Fridegårdsgymnasiet

Så här går det till

På eftermiddagen den 14 augusti tar vi på Fridegårdsgymnasiet över aktuell reservlista från Gymnasieantagningen i Storsthlm.

Om det blir en ledig plats på elevens önskade program så ringer vi den elev som står först på reservlistan. Vi kommer använda oss av samma kontaktuppgifter som eleven har registrerat på www.gyantagningen.selänk till annan webbplats. Vi försöker nå eleven två gånger per telefon. Om skolan inte lyckas nå aktuell elev, kontaktas den elev som står näst på tur på listan.

Om du redan har med Fridegårdsgymnasiet i din ansökan och inte har tackat nej till att stå kvar som reserv, så finns du fortfarande kvar på reservlistan när skolan själv tar över samt hanterar reservantagningen. Om du inte har med Fridegårdsgymnasiet i din ansökan behöver du göra en sådan.

Ansökan till Fridegårdsgymnasiet efter 14 augusti sker på ansökningsblankett
Om du inte tidigare gjort en ansökan till Fridegårdsgymnasiet ska en ansökningsblankett fyllas i.

Här hittar du blanketten:
ansökan till Fridegårdsgymnasiets nationella programlänk till annan webbplats

Ansökningsblanketten behöver fyllas i, skrivas ut och undertecknas innan du kan skickar den till Fridegårdsgymnasiet tillsammans med dina grundskolebetyg och studieplan med betyg från din senaste skola.

Fridegårdsgymnasiets Studie- och yrkesvägledare
Mejladress:
syv.fridegard@edu.habo.se

Postadress:
Fridegårdsgymnasiet
Ansökan/reservantagning/SYV

Gymnasiets övriga ansökningsblanketter

På webbsidan håbo.se/e-tjänster/utbildning och barnomsorg länk till annan webbplatsunder rubriken "Gymnasieutbildning" hittar du gymnasiets samtliga ansökningsblanketter.

Ansökan till AST och Introduktionsprogrammen

Är du intresserad av AST-programmen eller Introduktionsprogrammen (IM) eller Gymnasiesärskolan?
Här kan du läsa mer:
AST-programmen
Introduktionsprogrammen (IM)
Gymnasiesärskolan

Reservantagningen avslutas den 4 september

Ansökningarna datumstämplas och behandlas varefter de kommer in. Reservantagningen avslutas den 4 september.

2020-06-24