Matersättning vid schemalagd distansundervisning

Fridegårdsgymnasiet kommer att betala ut matersättning till elever i åk 2-4 som deltar i schemalagd distansundervisning. För att få matersättning måste eleven delta i undervisningen.

Eleverna måste fylla i ett formulär

För att kunna betala ut matersättning till en elevs konto så måste formuläret ”Anmälan för matersättning vid distansstudier” först fyllas i av eleven. Formuläret ligger i Teams under: Elever/Fridegårdsgymnasiet/Allmänt. Eleverna har fått information om detta i skolan.

Utbetalning

Matersättning kommer att betalas ut retroaktivt från 24 augusti. Utbetalning görs efter att distansundervisningen är avslutad och eleverna har meddelat sina närvarodagar. Det betyder att utbetalning kan ske tidigast i slutet av vecka 39 eller vecka 40. Utbetalningar kommer att göras till det konto som eleven uppger i formuläret. Beloppet som betalas ut är 30 kronor per måltid.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta biträdande rektor Anders Olsson.

2020-09-16