Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Här tävlar de bästa UF-företagen i Sverige

Den 23-24 maj 2022 är det SM i Ung Företagsamhet. Fridegårdsgymnasiets UF-företag ProFit och Stile får uppleva händelserika dagar på plats i Göteborg.

Emma från ProFit UF berättar:
– Vi tävlar i kategorierna årets monter och FedEx Access Award. I och med det slipper vi ”pitcha” den här gången vilket känns rätt skönt. Vi har byggt en monter som vi vill ska spegla oss som företag. Fokus kommer ligga på att ha kul och bjuda in besökare att leka och tävla i vår monter. Jag är inte så nervös faktiskt. Det ska mest bli roligt att få stå på mässan och uppleva SM-andan som vi strävat efter.

I Uppsala län har ProFit UF tidigare blivit topp 12 i årets affärsplan, topp 6 i årets UF-företag, topp 3 i årets vara och topp 6 i årets tillväxtföretag. Men Emma är försiktig med att gissa något om resultaten.

– Här tävlar de allra bästa UF-företagen i hela Sverige. Vi förväntar oss inte att vinna men hoppas gå så långt som möjligt. Att vinna vore en rejäl bonus på den här resan!

Från Fridegårdsgymnasiet tävlar förutom ProFit UF, även Stile UF (årets vara och årets affärsplan) samt Johnny Hellgren (årets UF-lärare.)

Mässan öppen för allmänheten 23 maj, klockan 18.30-21.00 och 24 maj, klockan 09-15.

Det arrangeras även lärarkonferens och nätverksträffar.
Här kan du läsa mer om SM i Ung Företagsamhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster