Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Digitalt öppet hus

Missade du digitalt öppet hus? Här kan du ta del av materialet i efterhand!

Den 21 januari klockan 18-20 hade vi digitalt öppet hus på Fridegårdsgymnasiet. Nu är vårt digitala öppet hus över för denna gång. Tack till alla som var med och tittade, ställde frågor och läste om skolan. Du kan fortfarande ta del av materialet på den här sidan. Har du frågor är du välkommen att kontakta programmet du är intresserad av direkt eller vår studie- och yrkesvägledare. Våra kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Så här tittar du i efterhand

Du kan använda olika typer av enheter som dator, surfplatta eller mobil för att titta. Om du ska använda surfplatta eller mobil så måste Teams vara installerat. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du använder en dator med webbläsaren Google Chrome.

Digitalt öppet hus 21/1 bjöd på:

18.00 Livesändning med rektor Helenalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Välj "Titta på webben istället" (om du inte har ett Teamskonto du vill använda) och "Anslut anonymt". Instruktionsvideo - Så tittar du på livesändninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Livesändningar från programmen

Livesändningarna spelades in och finns tillgängliga via länkarna. Klicka på länken till det program du är intresserad av, välj "Titta på webben istället" (om du inte har ett Teamskonto du vill använda) och "Anslut anonymt". Instruktionsvideo - Så tittar du på livesändninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frågestund med programmen

Är avslutad för denna gång.

Upplev skolans lokaler i 360

Välkommen till Fridegårdsgymnasiet!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Du kan titta runt i 360 filmerna genom trycka på navigeringsknappen, uppe i vänstra hörnet.

Frågestund med specialpedagogen

Är avslutad för denna gång.

Hur är det att gå på Fridegårdsgymnasiet?

Så här säger våra elever om skolan.
Intervjuer med elever

Tycker du om musik?

Det gör vi. Varsågod. Vi bjuder på en studioinspelning av sången Joanne med Fridegårdsgymnasiets ensemble ht 2020.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Besök oss gärna på Facebook och Instagram!

Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du se vad vi gör i skolan på dagarna.
Du vet väl också att du kan läsa nyheter från skolan på fridegårdsgymnasiet.se?

Vill du kontakta oss?

Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Tack för besöket och lycka till med ditt gymnasieval!

På Fridegårdsgymnasiet träffar du många engagerade människor som bryr sig om dig och din utbildning. Hos oss får du kvalitetsundervisning och studiero som hjälper dig att lyckas med dina studier. Du kommer att få vara med och påverka arbetet i skolan samtidigt som du får ta ett stort ansvar för dina egna studier. Förutom att plugga och lära dig nya saker så vill vi att du ska växa som människa hos oss. Vi får ofta höra att vi är kunniga och engagerade, skapar trivsel och goda relationer.