Håbo kommun logo
Ingress

Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Elevinflytande

Fridegårdsgymnasiet arbetar aktivt med elevinflytande på olika sätt.

På Fridegårdsgymnasiet arbetar elevrådet för att samordna och föra fram elevernas frågeställningar och synpunkter på alla delar av skolans verksamhet. Elevrådet träffas regelbundet med representanter från alla program på gymnasiet.

Inför studenten skapas en särskld studentkommitté med uppgift att föra de blivande studenternas talan gentemot skolledningen och tillsammans komma fram till en för alla så fin examensdag som möjligt.

Elevhälsan arbetar också med att stödja enskilda elever och grupper av elever för att stärka dem i vardagen och stärka deras självkänsla och möjlighet att driva sina frågor och hävda sin rätt.

Sidansvarig: Utbildning och barnomsorg

2018-02-06