Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Elevinflytande

Fridegårdsgymnasiet arbetar för att samordna och föra fram elevernas frågeställningar och synpunkter om skolans verksamhet.

Elevråd

Fridegårdsgymnasiet arbetar elevrådet för att samordna och föra fram elevernas frågeställningar och synpunkter på alla delar av skolans verksamhet. Elevrådet träffas regelbundet med representanter från alla program på gymnasiet.

Matråd

På Fridegårdsgymnasiet har vi ett matråd för att eleverna ska få möjlighet att vara delaktiga i frågor som rör skolmatsalen och skolmaten.

Studentkommitté

Inför studenten skapas en särskild studentkommitté som träffar skolledningen för att prata kring studentfrågor, samt att informera sina klasskamrater efter dessa möten. Studentkommittén planerar och genomför också aktiviteter som inte skolan har hand om, exemeplevis studentbal.

Elevhälsan

Elevhälsan arbetar med att stödja enskilda elever och grupper för att stärka dem i vardagen, stärka deras självkänsla, ge dem möjlighet att driva sina frågor och hävda sin rätt.

2020-06-15