Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Terminsstart hösten 2020

Fridegårdsgymnasiets elever är välkomna till skolan från och med den 17 augusti. Tid och plats för skolstart kan du se här på fridegårdsgymnasiet.se under vecka 32.

Från och med 17 augusti är våra elever välkomna till skolan

Gymnasiet följer de rekommendationer och föreskrifter som huvudmannen, regeringen och myndigheterna ger oss. Från och med 17 augusti är våra gymnasieelever välkomna till skolan igen.

Om läget skulle förändras under hösten så kan det innebära att myndigheterna fattar nya beslut gällande undervisningen.
Reglerna om begränsningar av stora sammankomster står fast enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Plats och tid för terminsstart hösten 2020

Vi kommer att informera om starttider och platser för de olika programmen på fridegårdsgymnasiet.selänk till annan webbplats under vecka 32. Håll utkik här!

Elever som redan går på Fridegårdsgymnasiet kan också se tid och plats för terminsstart på skolans intranät SharePoint/elevsidan under vecka 32.

2020-07-02